Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
GospelJr inngår avtale med TendensSiri Telstø Skeie, leder for Tendens, og Johannes Holmedahl, redaktør for GospelJr klarte ikke dy seg og måtte ta et skikkelig "avtalebilde".

GospelJr inngår avtale med Tendens

Mer stoff på GospelJr
2002-12-13
GospelJr inngikk onsdag 11. desember en avtale med Tendens som er Actas ungdomsklubb. Avtalen går ut på utveksling av stoff og synlighet på nettsidene.
Fra og med neste uke vil det omtrent ukentlig komme stoff fra ungdomsbladet. I løpet av desember og januar vil du kunne lese fire gode andakter, en reisereportasje, et intervju med en kommende utenlandsk sangerinne, tre CD-anmeldelser og fire webanmeldelser.

Avtalen ble inngått med store smil på begge sider av bordet. GospelJr får etterlengtet innhold til sidene og Tendens får synlighet og markedsføring på GospelJrs nettsider og på GospelSearch.no.
- Tendens er et produkt jeg gjerne vil anbefale for alle våre lesere i tenårene, sier GospelJrs redaktør Johannes Holmedahl. - Bare det å få kunne reise til Ecuador, Mali eller noen av de andre misjonslandene er grunn nok i seg selv. Og selvfølgelig er det mye mer stoff i bladet deres enn det vi presenterer på våre sider.

Hver sak fra Tendens vil være merket med en Tendens-logo. Trykker du på denne vil du kunne lese mer om ungdomsklubben og melde deg inn. De ti første som melder seg inn får i tillegg til velkomstpakken et fett nøkkelbånd. (Se bildet under)

Tendens er Acta (barn og unge i normisjon) sin tenåringsklubb. Seks ganger i året får medlemmene tilsendt medlemspakke med det 24-siders bladet, CDer og eksotiske ting fra sør. Bladet gir tips til deg som er kristen, gir svar til deg som søker og inspirasjon til deg som føler du trenger det. Tendens arrangerer også opplevelsesreiser til Normisjons samarbeidsland, som for eksempel Ecuador og Mali.
GospelJr inngår avtale med TendensDe ti første som melder seg inn får et fett nøkkelbånd

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone