Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
En annerledes helgTherese Bore (17) fikk oppleve en annerledes uke i London Foto: Privat
Live M:Pact 2002 i London:

En annerledes helg

,
2002-12-12
En helg i London i månedskiftet november/desember sammen med 1000 andre ungdommer fra hele Europa... Frister det?
Therese Bore (17) fikk oppleve akkurat det. Fra 29. november til 1. desember var hun i London på ungdomskonferansen Live M:Pact 2002 European Youth Conference i Kensington Temple London City Church. Sammen med 9 andre ungdommer fra Familiekirken, menigheten hun går i, fikk hun oppleve historiens første G12-ungdomskonferanse i Europa.

G12-konferanse
Denne konferansen var som sagt Europas første G12-konferanse. Et av målene med konferansen var å gi ungdommer en innføring av G12-prinsippet. Prinsippet går ut på å bygge opp menigheten ut i fra mange små cellegrupper. Det samme gjør Familiekirken, hvor Therese er medlem. Menigheten startet opp 1. januar 2002 og har egne cellegrupper for ungdommer og voksne, i tillegg til aktivitetsgrupper for barn.

Hele Europa
- Kjempebra opplegg, er svaret Therese gir da jeg spør hvordan det var. ? Lovsangen var det aller beste. Det å være sammen med 1000 andre ungdommer fra hele Europa, og vite at denne konferansen var noe vi alle hadde felles, var en svært spesiell opplevelse. Jeg vet at det var deltakere fra blant annet Sverige, Danmark, Nederland, Hellas, Spania, Frankrike, Polen og Italia tilstede, i tillegg til Norge og Storbritannia. Det var også noen få fra Afrika og Asia.

Fullpakket program
- Dagene gikk for det meste med til seminarer og lovsang. Programmet var nesten helt fullpakket, så det ble ikke tid til så mye mer enn det som var oppsatt. Vi var på kino en gang, og fikk litt tid til shopping i Oxford Street. Om kveldene var det ungdomsmøter som var åpne for alle som ville komme. Disse møtene samlet rundt 2000 mennesker, forteller hun videre.

Klar til neste år
- Neste år drar vi igjen, det er jeg overbevist om! Selv om det var en travel helg, så var det likevel verdt det, jeg angrer ikke i det hele tatt på at jeg dro. Du blir vel med du også til neste år?, spør hun med et smil rundt munnen.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone