Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
NyHorisont ønsker Kirkerådet som ny eierUngdomsbladet NyHorisont.

NyHorisont ønsker Kirkerådet som ny eier

Holmedahl, Johannes
2002-11-27
NyHorisont ønsker å nå ut til konfirmantene. Bladet sliter økonomisk og ønsker seg nye eiere. Aller helst ønsker de at Kirkerådet skal ta over.
Ved Kirkerådet som nye eiere ville NyHorisont lettere ha nådd ut til hovedmålgruppen deres som er konfirmanter. For omtrent en uke siden skrev Agderbiskop Olav Skjevesland et brev til Kirkerådet der han ba dem ta over:
"(...) det vil være strategisk uheldig å avvikle et godt innarbeidet ungdomsmagasin når man nå står foran Den norske kirkes største satsing på barne- og ungdomsarbeid, noen sinne."

To organisasjoner interessert
To organisasjoner er interessert i å overta bladet, skriver VårtLand. Dette skal være "godt etablerte organisasjoner i Kristen-Norge".
- Organisasjonene ønsker å ta over bladet og drive det som nå, sier Markeds- og informasjonsdirektør i Strømmestiftelsen, Lars-Ivar Gjørv, til VårtLand. - Og det skal de får, med mindre vi klarer å finne en annen løsning som går mer i retning av vår visjon da vi tok over NyHorisont.

Kirkerådet driver forøvrig i dag Kirken.no/ung - en web-portal til lokalt ungdomsarbeid, bibelstoff og aktuelle tema, linker til organisasjoner, bibelskoler og nettmagasiner.

(Kilde: VårtLand)

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone