Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Vi vil ha flere SMS-vers
SMS-bibl

Vi vil ha flere SMS-vers

2002-11-20
I sammenheng med utgivelsen av Markusevangeliet i SMS-versjon ønsker vi deres favorittbibelvers i SMS-versjon. Til nå har vi fått 40, men mange av disse kan ikke brukes.
Innsendelsene har strømmet på. Helt siden lanseringen av bokideen har lesernes favorittbibelvers tikket inn. Men likevel ønsker vi mange flere. Har du ikke sendt inn ditt yndlingsvers er det på tide å gjøre det.

Husk SMS-språk
I og med at boken er Markusevangeliet i SMS-versjon ønsker vi at ditt favorittvers også skal skrives på denne måten. Men vi vil ikke oversette ditt bibelvers selv. Det vil vi du skal gjøre, så vi får se hvordan du tolker SMS-språket. I tillegg vil vi veldig gjerne at du skriver på dialekt.

Ubrukelige?
Til nå har vi fått mange spennende versjoner, både med dialekt og i SMS-versjon. Men likevel har alt for mange ikke passert sensuren fordi det bare var ren avskrift av Bibelen. Den versjonen er bra den, men det er ikke det vi ønsker denne gangen. Skriv som om du skulle sende en tekstmelding.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone