Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Knut Tveitereid chat-prest på NRK2Knut Tveitereid ønsker seg flere kristne på "Styrk Live" chat'en på NRK2. Foto: Ellen Lande Gossner (M)
Styrk Live:

Knut Tveitereid chat-prest på NRK2

Holmedahl, Johannes
2002-10-16
NRK startet for to uker siden opp livssynsprogrammet "Styrk Live" på NRK1. Parallelt med programmet går chat'en på NRK2. Og "chat-prest" er Knut Tveitereid, mannen bak "En helt overkommelig Bibel".
- Aktiviteten var større på livssynschat'en på søndag ettermiddag enn på "Topp 20"-sendingen fredag, sier en overveldet Knut Tveitereid til dagsavisen VårtLand. - Interessen er helt enorm, og folk er veldig direkte.

Ønsker flere kristne på chat'en
Søndagens sending hadde i følge VårtLand 164.000 seere. Likevel ønsker den unge "nesten-presten" seg flere kristne på chat'en:
- Som prest har jeg jo et budskap å komme med. Det kan jeg også spre gjennom chat, sier Tveitereid til VårtLand. - Jeg oppfordrer andre kristne til å delta i chat'en. Kristne bør stå frem og gjøre seg synlige også på andre arenaer enn de som tradisjonelt har vært benyttet til forkynnelse.

Programmet sist søndag var nummer to i rekken av tolv planlagte programmer. I tilknytning til programmet sendes også vorspiel og nachspiel på NRK2.

(Kilde: VårtLand)

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone