Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Ungdomsbladet NyHorisont legges nedNyHorisont nr. 5/2002

Ungdomsbladet NyHorisont legges ned

Holmedahl, Johannes
2002-10-10
Det kristne ungdomsbladet NyHorisont legges ned, melder VårtLand i dag. Strømmestiftelsen, som utgir bladet, vil likevel holde døren forsiktig på gløtt.
Ungdomsbladet NyHorisont, som ble startet for 53 år siden, går nå mot en endelig nedleggelse etter mange år med underskudd og skifte av eiere. For to år siden tok misjonsorganisasjonen Strømmestiftelsen over driften med redaktør Tore Thomassen i spissen, og hadde tro på at de kunne gjøre bladet mer populært blant konfirmanter og dermed snu den negative trenden. Det har de ikke klart og bladet vil derfor forsvinne fra postkassene hvis ikke andre organisasjoner er villige til å bidra økonomisk eller ta over driften.

- Det er forstemmende å høre alle si "vi må satse på ungdommen", sier Tore Thomassen til dagsavisen VårtLand. - Det er skuffende at ikke flere har sett de store mulighetene et kristent ungdomsmagasin representerer, verken blant kristenledere eller kristne foreldre.

NyHorisont er et kristent magasin for ungdom og skriver om "kristen musikk", om det å være kristen i hverdagen, kristne arrangementer, intervjuer med kristne profiler og har i tillegg flere faste spalter av kjente navn som Maria Solheim og Knut Tveitereid. Bladet ble etablert i 1949 av Det Norske Misjonsselskap og etter det har en rekke kristne organisasjoner vært medeiere i bladet. Ungdomsmagasinet hadde på 80-tallet 30.000 abonnenter, men har i dag kun et opplag på 4.000.

(Kilde: VårtLand)

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone