Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Kan du kristendom?

Kan du kristendom?

Gospel jr søker mennesker til "spør"
2002-08-30
Kan du mye om kristendom og tro? Liker du å kommunisere med ungdommer? Liker du å hjelpe ungdommer? Liker du å se at ungdommer tar imot Jesus? Da er det deg vi søker!
Gospel jr trenger ressurspersoner som kan svare på spørsmål vi får inn fra ungdommer. I snitt har vi 2-3 spørsmål i uken som det siste året bare har måttet bli lagt til side fordi vi ikke har ressurser til å svare på dem. Spørsmålene dreier seg om det å tro, om Jesus, om Bibelen, om etiske spørsmål, osv.

Jobben går ut på å svare på de spørsmålene vi får inn, helst i samarbeid med en person til. Er dere et ektepar er det også supert! Det hadde vært flott å ha en mann og en kvinne som kunne svare på spørsmål.

Gospel jr er et tverrkirkelig magasin, og tar ikke standpunkt til f.eks. dåp og andre spørsmål som går på tvers av kirkesamfunnene. Likevel vil dine spørsmål kunne inneholde dine egne meninger, til en viss grad, så lenge det går klart frem at dette er dine egne menigner. Det spiller ingen rolle hvilket kirkesamfunn du tilhører, så lenge du godtar de tre trosbekjennelsene.

For mer informasjon, ta kontakt på
mail@gospeljr.no

Sign
Johannes Holmedahl
Redaktør

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone