Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
En BigTop-happeningfOundation Foto: Johannes Holmedahl
Skjærgårds Music & Mission festival

En BigTop-happening

Holmedahl, Johannes
2002-07-03
Hver dag er det BigTop-happening i BigTop-teltet. I dag stod R.O.S.E. og fOundation på programmet. I tillegg dukket Maria Solheim overraskende opp.
Programleder Geir Larssen hauser. Hausing vil si at han roper og hyler og får folk i den rette stemningen. Sammen med sin kvinnelige kollega, Margit Grevstad, er han "programlederen" for happeningen. Folk hopper og jubler, og klapper i takt til drum&base-musikken som dunker i bakgrunnen. BigTop-happeningen er i gang.

Ei i salen har bursdag. Hun blir tatt opp på scenen, og de rundt 200 i salen synger Stevie Wonders "Happy birthday to you" mens bursdagsbarnet ser flaut ned i gulvet.

fOundation spiller to sanger før det er lovsang. Noen sitter, andre står. Noen løfter hendene i været, andre snakker med kameraten ved siden av. Kristne fra alle forskjellige miljøer er samlet på Skjærgårds.
Bak i salen står Maria Solheim og synger med. Popstjernen har nettopp gitt ut album og har lenge ligget på Topp20-listen. Nå lovsynger hun sammen med mange av sine fans - som ei helt vanlig kristen jente.

Ole Martin Grevstad taler. Han snakker om å være som fiskene. På en regnværsdag som dette er det passende med fisk som tema. Grevstad sammenligner det å være kristen med det å være laks. Å gå mot strømmen. Samtidig oppfordrer han kristne til å ha silden som forbilde. Å stime sammen. Å godta trangen til å komme sammen på stevner og festivaler som dette.

"Dansegruppa" R.O.S.E. er neste på scenen. Ironisk dans og drama med et kristent budskap. Rosene etterfølges av det myke hjørnet: To programledere i en sofa som snakker om de myke tingene. I dag er Maria Solheim gjest i sofaen.

Lovsangen, talene og mindre konserter er å finne i det store teltet. Det er i BigTop-teltet deltagerne får det kristne felleskapet og den "åndelige føden".
Det er her det tar av!
En BigTop-happening"Popstjernen" Maria Solheim stod bakerst i teltet og var med på lovsangen.
En BigTop-happeningR.O.S.E. hadde et genialt dramastykke med mye humor. Her med to gjester fra salen.
En BigTop-happeningMaria Solheim i "det myke hjørnet".

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone