Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
De første dagenes inntrykkLange køer foran festivalkontoret. Foto: Andreas Holmedahl
Skjærgårds Music & Mission festival

De første dagenes inntrykk

Holmedahl, Andreas
2002-07-02
Festivaløyen preges av en god stemning blant publikum. Likevel har mange besøkende ført til flere irritasjonsmomenter og endel rot.
Skjærgårds har aldri hatt så mange påmeldte som i år. Øyen koker av liv, og det er telt og mennesker overalt.
Festivalledelsen har fått noe å bryne seg på. Det kan nesten virke som om det har kommet overraskende mange folk til festivalen.

Hva og hvor er Pleasure Island, hvor er fjellkirken, hva skjer der? Manglende skilting og informasjon gir festivalen en litt irriterende start. Fire forsøk i lange køer foran festivalkontoret førte ikke til annet er en fototillatelse og en lommebok som mangler tusen kroner.

Mangelen på informasjon kom også i forkant av festivalen. Nettsidene inneholder ingen informasjon om hvordan man skal komme seg til øyen på egenhånd, og pressen er på ingen måte prioritert. At vi måtte flytte teltet etter det var satt opp ble nesten en selvfølge i en rekke av irriterende hendelser.

Likevel. Nå som festivalen er godt igang begynner ting å komme på plass. Flere skilt er satt opp og festvalledelsen har fått ned pulsen. Seminarene har allerede vart noen dager, og konsertene vil komme etterhvert.

Vi venter spent...
De første dagenes inntrykkSolen var innom en gang i blant. Deilig å ha mens man venter på teltplass. Foto: Andreas Holmedahl
De første dagenes inntrykk"Hvor teltene kan settes opp skal alle i personalet vite", var svaret vi fikk da vi spurte hvorfor vi måtte flytte teltet. Foto: Andreas Holmedahl

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone