Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Russ uten ølAnnette Skreosen Foto: Ane Bamle Tjellaug
Jesusrussen

Russ uten øl

Tjellaug, Ane Bamle
2002-05-23
Russetid er for mange synonymt med alkohol og tilfeldig sex. Men Jesusrussen ofrer sexen og fylla til fordel for Jesus - helt frivillig!
Jesusrussen er Ny Generasjons russ. I motsetning til kristenrussen deltar Jesusrussen på de vanlige arrangementene, for å være synlige der. De ser russetiden som en ideell sjanse til å fortelle sine medruss om Jesus, og de stiller opp på arrangementene med egne telt hvor folk kan varme seg, og hvor de deler ut boller, brus og aviser. De ber for sine medruss og er åpne for spørsmål og samtaler. Jesusrussen må love å avstå fra alkohol, sex og tobakk i russetiden, og de har sine egne knuteregler.

Annette Skreosen er elev på Porsgrunn Videregående Skole og en av Jesusrussen.
- Grunnen til at jeg valgte å være Jesusruss er for at andre skal kunne komme og spørre meg om ting som har med kristendommen å gjøre. Jeg syns det er en veldig fin måte å få fram budskapet mitt på, smiler hun. Annette forteller at hun er den eneste Jesusrussen på hele Porsgrunn VGS.
- Det er mange av russen som er kristne, men bare jeg som er Jesusruss. Men hun føler seg ikke alene. ? Folk er vant til at jeg prater om Jesus, og det vet at jeg er kristen, og derfor går det veldig greit å være den eneste. Og sexen og alkoholen klarer hun seg fint uten.
- Det er ikke bra å drikke seg full og ha sex med alle og enhver, så det gjør meg ingenting at Jesusrussen ikke får lov til dette, avslutter Annette.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone