Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Kristne radiosendinger i KambodsjaKambodsja

Kristne radiosendinger i Kambodsja

2002-04-19
I disse dager sender IBRA Radio, i samarbeid med Far East Broadcasting Company (FEBC), kristne radioprogrammer live for første gang i Kambodsja. De har en 500 watts FM-sender til disposisjon for å nå ut med programmene.
I lenger tid har prøvesendingene pågått mellom kl. 06.00 og 21.00. Dette har de gjort for å trene opp medarbeidere innen alle kategorier. Men nå er tiden inne til å sette i gang det faste daglige kjøreskjemaet, skriver KPK.

Med sine 11,4 millioner innbyggere er Kambodsja en ganske liten nasjon i Sørøst-Asia. Landet er omkranset av Thailand, Laos og Vietnam, og har kystlinje ut mot den Thailandske golfen.

Borgerkrigen er stort sett over i Kambodsja. Den sittende flerpartiregjeringen har gitt politisk stabilitet. Røde Khmer er fortsatt en maktfaktor, men gruppen er nå i stor grad integrert i regjeringshæren. Landet beveger seg i en stadig mer demokratisk retning.

Det betyr ikke at alt er som det skal være. Sørøst-Asia ble rammet av en økonomisk krise på slutten av nittitallet. Krisen fikk også konsekvenser for økonomien i Kambodsja. Den resulterte dessuten i en problematisk flyktningestrøm til og fra landet. Kambodsja har i dag den laveste levestandarden i Sørøst-Asia.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone