Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Ekte hip-hop i AskimFoto: Johannes Holmedahl
Lansering av langfredag:

Ekte hip-hop i Askim

Holmedahl, Johannes
2002-02-05
25. januar besøkte hip-hopperne VåtSopp ungdomsklubben Svaret.no i Askim. - VåtSopp, det er ekte hip-hop, sa gutta!
Det var ikke småtteri ungdomsklubben i Askim bydde på da de lanserte langfredag-konseptet den 25. januar. Den mye omtalte rappegruppa VåtSopp trakk fullt hus, og ungdomspresten fra helli.da, Knut Tveitereid, hadde følgende på hjertet: "Hellig og kjedelig er ikke det samme!".

VåtSopp viste nok en gang at de er blant Norges beste rappere. Selv med dårlig lyd klarte de å få "liv i leiren". "Oppvarmingsbandet" The unbreakable fra Mysen var fire breakere som trikset og surret (journalisten har ikke peiling på faguttrykkene). De skapte en god stemning før de lot VåtSopp overta scenen.

Vi liker å tøyse og tulle...
...var et av budskapene til VåtSopp. De uhøytidelige guttene hoppet rundt på scenen og måtte flere ganger knyte opp ledninger som hadde surret seg rundt hverandre som et resultat av tøysing og tulling fra ene siden av scenen til den andre. VåtSopp viser skikkelig Jesus-glede på en kuul måte...

"VåtSopp det er ekte hip-hop", var en del av teksten. Og det skal vi si oss enige i. Skikkelig rett-på-sak budskap var tydeligvis det ungdommene i Askim ville ha - og det var det de fikk.

Langfredag er svaret.no's "big-happening" og vil bli arrangert en gang i måneden. Neste langfredag vil bli i mars, på grunn av vinterferie i februar. Da kommer en rockegruppe fra Oslo, som er så fersk at den enda ikke har fått et navn, og skal ha konsert i Askim. Bandet spiller blant annet med Oslo Soul Children.
Ekte hip-hop i AskimVåtSopp
Ekte hip-hop i AskimThe Unbreakable
Ekte hip-hop i Askim
Ekte hip-hop i Askim

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone