Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Lansering av Daviddansen

Lansering av Daviddansen

,
2001-01-13
Den 27. april lanserte Gospel jr en ny nettside - Daviddansen: http://david.gospelsearch.no/
Humor er et viktig redskap for å formidle budskapet vårt. Daviddansen er laget for deg som ønsker å fortelle andre om Gospel jr, men kanskje synes det ville være lettere å tipse om en litt mer humoristisk side som leder videre til Gospel jr. Vi håper, og tror, at dette kan være en godt hjelpemiddel for å hjelpe deg til å fortelle andre om Jesus.

Daviddansen tilhører en ny kategori nettsider - såkalte dansesider. Dansesidene startet med nettsiden http://www.hampsterdance.com/ og har spredd seg raskt. Konseptet er å velge seg et tema som illustreres med et skjermbilde smekkfullt av animerte små bilder - i orginaltilfellet; hamstere. Dette akkompagneres av ønsket "dansemusikk" i raskt tempo.

Daviddansen viser en dansende Kong David i morsomme og feststemte omgivelser i Jerusalem i en rask og økende midi-inspilling av en salme i økende tempo. Historien om Kong Davids dans står i 2. Samuelsbok kap 6,5:
"David og hele Israels folk danset av all kraft for Herrens åsyn, og de sang til toner fra lyrer og harper, trommer, bjeller og cymbler."

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone