Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Med "Filla" på bystranda

Med "Filla" på bystranda

Rasmussen, Helene
2001-01-21
Har du gått forbi Filadelfia i Kristiansand kan du ikke ha unngått å se det. Vinduet som er fullt av plakater om det som skjer hver fredag klokka 2000. Da tar nemlig en hel flokk ungdommer veien ned til sjøen og stranda.
Det er neppe liten fantasi som er problemet deres. Nordmenn er et velorganisert folk, men det betyr ikke at man ikke kan finne på noe selv. Nei, da er det heller det at man vil treffe folk, det å ha noen å spille fotball eller volleyball sammen med.

Forrige fredag, 14. juli, var det mange folk der. Noen av de som pleier å gå der, hadde nok tatt turen til Dvergsnestangen hvor en kjent taler fra USA var. Likevel kunne man ikke klage over oppmøtet. Det var som omtrent som de andre kveldene, om ikke litt flere. Både folk som ikke går så ofte i kirka og de som «alltid» kommer.

Ut i naturen
Enkelte var bare på bystranda siden det var fredag og ferie. De kom lett inn i miljøet, selv om de kanskje ikke forstod at de fleste var fra Filadelfia. Det var ingen tale eller noe slikt. Bibelen sto på «ta med»-lista, men man måtte selv ta initiativ til å åpne den. Selv om Filadelfia er en veldig karismatisk plass og møtene til vanlig varer et par timer, var det nok å være ute i Guds frie natur.

Aktiviteter
Helt fra første minutt var det noen som hadde funnet frem fotballen. Guttene løp etter ballen så de ble helt gjennomvåte av svette. Jentene spilte også litt fotball - men uten mål. Det ble ikke den helt samme intensiteten, men det var gøy! De hadde også satt opp et volleyballnett slik at man kunne spille sandvolleyball. Volleyball blir enda gøyere når man spiller slik!

Bli med!!!
Det er ikke slutt enda. Så til deg som bor i Kristiansand og er hjemme på fredagene i ferien: Du burde gå der! Ta med en/noen du kjenner og kom! Det blir grilling, så ta med grillmat hvis du er sulten. Hvis det blir stygt vær møter man i Filadelfia.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone