Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
BigFather - morsom protest

BigFather - morsom protest

Holmedahl, Johannes
2001-03-19
Forrige uke ble BigFather lansert i Norge. En side som ironiserer BigBrother-konseptet i steden for å fordømme det. I løp av de fire første dagene hadde BigFather omtrent 6000 besøk...
Forrige uke lanserte GospelSearch BigFather.no. Som navnet mer enn antyder spiller man på Norges mest besøkte nettsted som er en del av Norges mest omdiskuterte TV-program - Big Brother.

"Det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket" er BigFathers motto. GospelSearch ønsker å bruke Ironi for å sette fokus på det negative med BigBrother.

Innholdet på BigFather er en liten traktat med morsom men dyp tekst. "Når man sitter isolert i et hus er det lett å miste perspektivet for omverdenen. Deltakerne gjør private ting med 600.000 tilskuere uten å tenke over at noen ser dem. Dette kan sammenlignes med små barn som holder seg for øynene og tror ingen kan se dem", skriver GospelSearch i sin pressemelding.

BigFather viser den besøkende videre til jesus.no dersom de ønsker mer informasjon om kristendom og jesus, eller hvis de ønsker "å komme seg ut av BigFather" som det står på siden. Jesus.no har merket klikkene fra BigFather.

BigFather har fått enorm tilbakemelding etter lanseringen. På fire dager hadde siden nærmere 6000 besøkende. I dag ble også BigFather lansert i Danmark, Sverige og for engelsktalende land.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone