Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.

Fest uten fyll?

Tjellaug, Ane Bamle
2001-06-10
Syns du det er kjedelig å være på en fest uten å drikke??? Blir ikke festen morsom uten alkohol??? Ikke fortvil! Her får du rådene som snur opp-ned på synet ditt. Se hvordan du kan få det morsomst på hele festen, uten at du har for lite blod i alkoholomløpet ditt!
Råd nr. 1
Å sjekke jenter er ikke alltid like lett når du har 107 i promille. Ved å spille sjenert og uoppnåelig kan du plutselig få alle de peneste jentene på kroken. De bokstavelig talt henger seg rundt halsen på deg! Og da kan jo du bli festens lykkeligste gutt…

Råd nr. 2
Å sjekke gutter er heller ikke lett når du er så full at du ikke en gang vet hvilken ende hodet hans sitter i… Men ved å bruke litt kvinnelist så har du plutselig godklumpen i fanget. Og da har du grunn til å smile.

Råd nr. 3
Det er alltid de pene og populære jentene som blir festens dronninger, men vi vet hvordan du kan stjele showet. Finn deg litt løshår, noen kule klær og gi dem din beste divapositur. Vips! Du er the queen of the night…

Råd nr. 4
Syng, syng, syng og vær glad! På en fest er det alltid mye musikk, og ikke noe er så gøy som å synge av full hals. Og sangen blir alltid mye morsommere når du er i stand til å huske hvordan teksten var…..

Råd nr. 5
Det er mye morsomt du kan finne på hvis du er på fest. Hva med denne ballonghatten for eksempel? De andre er kanskje ikke i stand til å se noen forskjell, men du får det i hvert fall veldig festlig…

Råd nr. 6
Har du et fotokamera kan du gjøre mye gøy, og bildene blir alltid mye bedre når du klarer å holde kameraet rett. Det er alltid gøy å ha bildene som beviser hva som egentlig skjedde på festen. Og det kan jo også være gøy å ta noen rare bilder av deg selv og en venn???

Til slutt…
Og når du har fulgt alle disse rådene, og hatt det gøy en hel kveld, så er det ikke rart at du trenger å sove litt…

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone