Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Endelig ny andakt hver dag!Foto: Ellen Lande Gossner

Endelig ny andakt hver dag!

- En helt overkommelig Bibel på Gospel jr
Holmedahl, Johannes
2002-01-11
Fra og med i dag kan du lese dagens andakt fra Knut Tveitereids nyeste bok - hver dag. Gospel jr er Norges eneste kristne ungdomsside som tilbyr en ny andakt hver dag!
Ja, du leste riktig. Gospel jr har inngått en avtale med Bibelselskapet og Knut Tveiereid som gir oss nettrettighetene. Dermed kan du hver dag lese dagens side fra boken - på nettmagasinet for ungdom.

Knut Tveitereid er et geni. I allefall når det gjelder å skrive for ungdom. Bibelsteder som jeg ellers ville hoppet glatt over, forvandler han til noe jeg tenker på resten av dagen.

Start hver dag med en andakt fra En helt overkommelig Bibel. Da kommer du deg også igjennom de viktigste Bibelstedene. For selv om Knut er rå til å skrive er det Bibelen som er hovedingrediensen i alt han skriver. Og uten den hadde det blitt kjedelige andakter.

Hvem er Knut?
Knut Tveitereid er født i 1973. Han er daglig student ved Menighetsfakultetet i Oslo, og er ved siden av studiene aktiv i Storsalen menighet i Oslo. Der er han leder for ungdomsopplegget, helli.da, som utmerker seg nasjonalt når det kommer til nytenkning i kristent ungdomsarbeid.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone