Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
4000 avsluttet Skjærgårds med nattverdAll Stars United Foto: Andreas Holmedahl
Skjærgårds Music & Mission festival

4000 avsluttet Skjærgårds med nattverd

Holmedahl, Johannes; Holmedahl, Andreas
2002-07-07
Det er Skjærgårds siste dag. Mennesker har strømmet til hele uken, og nå skal mange tusen ungdommer samles til de siste konsertene og til felles nattverd på hovedscenen.
Norwegian Gospel Voices startet den store finalekvelden 45 minutter før programmet tilsa. NGV spiller funky hip-hop-gospel og har med dette gitt kormusikken et nytt ansikt. Koret, med den gravide dirigenten Ragnhild Hiis Ånestad i spissen, imponerte med en ny salsalåt som fikk rumpene til å reise seg fra de svette campingstolene.

Utover kvelden var det flere innslag. Valgerd Svarstad Haugland, R.O.S.E. (N), SubUrban (N + US), SuperHero (UK), All Star United (USA)(bildet) og Salvation Street (N) for å være helt korrekt.

Høydepunktet
Høydepunktet på kvelden, for ikke å si på festivalen, nærmet seg da Jeff Deyo fra Sonic Flood entret scenen. Jeff Deyo har skrevet flere av verdens mest kjente og brukte "moderne" lovsanger. Lovsanger han var forsanger til på scenen i kveld.
- Jeg er ikke her for å synge for dere, eller imponere dere, sa Jeff fra Scenen. - Jeg ønsker at dere skal synge med meg.
Lovsangene kom virkelig til sin rett i originalarrangementer. Jeffs stemme og stil kan sammenlignes med Enrique Iglesias og R Kelly, noe som gjorde sangene usannsynlig kraftfulle. I en slik setting må man bare synge med.

Deyo er en dyktig lovsangsleder. Han får opp stemningen, løser opp publikum og skaper en skikkelig "halleluja-stemning". En stemning du ikke kan forstå før du selv har opplevd det på kroppen.

Da Jeff Deyo avsluttet trakk mange flere tilhørere til hovedscenen. Mer enn 4000 ungdommer stod foran scenen og hørte Knut Tveitereid og festivalpresten snakke om og innvie nattverden. Aldri i løpet av hele festivalen har så mange vært samlet ett sted.

En fin avslutning på Skjærgårds Music & Mission festival 2002.
4000 avsluttet Skjærgårds med nattverdJeff Deyo fikk hele publikum til å holde hendene i været.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone