Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Seventh Day SlumberSeventh Day Slumber - "Picking Up The Pieces"

Seventh Day Slumber

En viss troverdighet
Tendens, Musikkanmelder,
2003-10-27
Gutta i Seventh Day Slumber er ute med ei plate, som tematisk tar for seg livets harde og tøffe sider, og peker på hvordan Jesus er den eneste redningen. Og de har en viss troverdighet når det kommer til å behandle tematikk som rus, seksuelt misbruk og selvmordstanker.
Alle medlemmene har sin historie om hvordan de til slutt fant Jesus. Vokalisten Roja lå bak i ambulansen som 20åring og ropte på Guds hjelp etter en overdose. Han har vært inn og ut av fengsel og rehabilitering og er nå et klart vitne, som bruker en hver anledning til å peke på Jesus. Og på grunn av dette er de et godt alternativ på den kristne musikkhimmelen, de presenterer ikke et rosenrødt liv med kirkekaffe og flanellograf, men våger å gå inn i vanskelige temaer.

Men en slik fortid fører nødvendigvis ikke til gode tekster - hva med: "your love is like candy / like something I've never tasted before"? eller, "when the children cry / let 'em know we try / when the children sing / then the new world begins"?

Musikalsk legger de seg tett opp til amerikansk post-grunge, og det er nærliggende å sammenligne dem med power-pop bandet Creed. Plata er innen sjangeren proff nok, men ikke særlig original. Jeg hater ikke plata, men digger den på ingen måte.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone