Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Frøken GrantAmy Grant - Simple Things

Frøken Grant

Tendens, Musikkanmelder,
2003-10-25
Amy Grant sin plate har jeg kun fått tak i som promo-eksemplar. Så det spørs om den blir å finne i butikkene når Tendens kommer ut. Men hør, hør, hør " det gjør ingen ting". Plata er så kjedelig at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.
Stor sett er det ganske gøy å anmelde plater, men av og til stinker det. For en straff… over 2 timer med Amy Grant’s plate Simpel Things. Låtene er så sentimentale og klissete, at jeg var nødt for å bruke q-tips for å få ut all gørra fra ørene. Soundet er grusomt fælt med synther og vokalekko, alt arrangert med smakløse koringer og håpløse "liksom hippe" effekter. Kjenner du igjen følelsen av å høre, eller se noe som er så dårlig at du ler og brøler samtidig??? Fytti katta... jeg er sår i halsen.

Det er seks år siden frøken Grant ga ut sin forrige plate. Og vist nok er Simpel Things noe folk har venta på, dama har nemlig 18 utgivelser og 25 millioner solgte album bak seg. Men for min del, kunne hun gjerne ha venta 6 ganger 6 år med å komme ut med noe som helst.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone