Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Frelsesarmeen: StolpeskoFrelsesarmeen: Stolpesko

Frelsesarmeen: Stolpesko

Tendens, Fredrik, Musikkanmelder
2003-03-23
Stolpesko er sånne sko med en stor krok på foran som man kan klatre på lyktestolper med. Dessuten er "Stolpesko" fjorårets plate fra Frelsesarmeen.
For to år siden solgte den forrige, "Perleporten", over 100000, denne gangen har kjente forfattere skrevet nye tekster i Frelsesarmeens ånd. I tillegg har norske musikere og artister tonesatt og fremført låtene. Odd Børretzen & Lars Martin Myhre låter for eksempel koselig, fint og ettertenksomt som vanlig på "En tusenårs-søvn", mens Maria Solheim - på norsk! - er eksperimentell og rocka på "Hvor er Gud når lyset slukner?".

Kaizers Orchestra har fått med seg Frelsesarme-aktige blåsere på "Markveien". Et annet høydepunkt på en ganske rolig plate er Gunnhild Sundli fra Gåte. Hun synger "Jeg drømmer at jeg er en annen", med tekst av Erlend Loe og musikk av Kjartan Kristiansen (ex-DumDum Boys). En gladrocker!

Dette har blitt en kvalitetsplate med noen virkelig spennende kombinasjoner av forfattere, musikere og artister. For å låne et slagord fra Fretex er denne plata "Testet på mennesker", og nå på meg.

Resultat: Absolutt en plate det er verdt å ha, der mer og mindre kjente norske artister får prøvd seg på til dels andre ting enn de gjør til vanlig. Dessuten er jo Frelsesarmeen et av verdens beste formål å støtte?

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone