Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
SouljahzSouljahz: The fault is history
Anmeldelse

Souljahz

Tendens, Fredrik, Musikkanmelder
2003-01-05
Souljahz består av søsknene Jekob, Joshua og Rachael Washington, alle i alderen 18 til 23 år. Alle tre synger og rapper, og Jekob spiller gitar og tangenter. Rachael er vel den første ordentlige jenterapperen i kristen musikkindustri?
Popmusikken deres har elementer av soul, halvakustisk rock, hip-hop og urban R&B. Førstelåta "Let it go" er Joshuas favoritt, en småfunky låt i Lenny Kravitz-gata. Den handler om at alle har problemer og trenger Gud for å takle dem. Ellers handler tekstene om så forskjellige ting som blant annet fattigdom, narkotikamisbruk, rasisme og sex før ekteskapet. Souljahz ønsker å oppmuntre unge til å leve lurt og innse at handlingene deres får følger.

Og musikken? Som sagt henter de inspirasjon fra mange sjangere. Et forfriskende innslag er kassegitarene som sniker seg inn flere steder og åpner opp lydbildet. Blandingen av sang og rap, av pop og hippere dansbar musikk, de gode melodiene? alt dette i kombinasjon vil kunne gå rett hjem hos mange.

Souljahz har ikke gjemt bort dårligere låter mot slutten av plata heller for helt til slutt, en hel time etter "Let it go", er dette en imponerende førsteplate. Se også thesouljahz.com - tar du forresten ordspillet? Si det høyt: Souljahz? Soldiers? OK?

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone