Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Bugge WesseltoftBugge Wesseltoft: It's snowing on my piano
Plateanmeldelse

Bugge Wesseltoft

It's snowing on my piano
Tendens, Fredrik, Musikkanmelder
2003-04-10
Denne plata er ikke helt ny, den er fra 1997. Men det er vel på sin plass med en juleplate, og dette er den beste jeg vet om. En myk pakke! Bugge Wesseltoft har spilt med de største i norsk jazz, fra Arild Andersen og Jan Garbarek til Sidsel Endresen.
Dette er hans eneste utgivelse som solopianist - her er nemlig Wesseltoft alene med flygelet. Han har skrevet første og siste spor selv, og "It's snowing on my piano" og "Into eternal silence" rammer inn 10 julesanger som "Mitt hjerte alltid vanker", "Deilig er jorden", "Du grønne glitrende tre", "Det kimer nå til julefest" og "Kimer, I klokker". Det låter som det er snøfnugg som treffer tangentene, og strengene får klinge i fred. Det er nært, nakent, varmt, med store rom mellom tonene. Wesseltoft spiller dessuten mye langsommere enn juletregang- og allsangtempoet vi er vant til. Han pakker også inn de vakre melodigavene i improvisasjoner. Det blir nesten jazz, og i så fall er dette en av få jazzplater som foreldrene mine liker like godt som jeg. Denne passer godt om kvelden, etter vasking og baking, etter mat og gaver, og i romjula. Da senker julefreden seg virkelig. Unn deg denne, eller kjøp den til noen i familien til jul. Hvis de ikke har vært snille i år blir de det neste år når det nye året starter med denne plata.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone