Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Nettanmeldelser

Gode kristne nettsider?

Tendens, Nettanmelder
2003-01-10
Ungdomsbladet Tendens anmelder i hvert nummer fire kristne nettsider. Ta en titt på de som kom under lupen denne gangen...
www.vaatsopp.com

Siden har ein kul frontfigur som har ein sopp på hodet, med ein kvit bakgrunn! Den har ein "radio" så du kan høyre demo-låter frå Våt Sopp, men denne virkar ikkje! Bilder har dem også, men dessverre ser vi kun ein brøkdel av dei. Og FAQ er framleis tom. Altså ei side med stort forbedringspotensiale.
Litt meir farge på bakgrunnen, og bilde som syns, ville ha gjort denne sida betre!!
Eg gir karakterenwww.newsboys.com

Fin side, med nyheter, bilder, mail lister, historie om bandet med meir. On tour får vi vite NÅR og KVAR dei er på turne, sjølv om dei spelar mest i USA! På The Music får vi muligheten til og høyre demoer av songane som Newsboys har synge! Et veldig bra tilbud for dei som likar Newsboys sin musikk. Dessuten gir dei mulighet til å følgje ein bibelleseplan. Eg synes bandet, eller deira webmaster, har gjort ein veldig bra jobb med sida!
Eg gir karakterenwww.ngv.no

Veldig grei side, med sort bakgrunn, og mulighet til å laste ned tre av songane. På presentasjonen finn du linkar til NGV sin historie og tidlegare oppdrag, turnelista er oppdatert, og på booking kan du booke NGV til eit arrangement nær deg. Sida har veldig mange bra bilder av koret, som krydrer opp blant pressemeldingar og alle mulige lister. Eg meiner dette var ei veldig bra side, så eg vil gje karakterenwww.mosaicmusic.no

Det fyrste som møter deg på denne sida er logo`en til Mosaic og ein liten intro-song. Artig start. Når du trykk enter så kjem du inn og får nyheter frå Mosaic. På "konserter" får du ein oversikt over kor dei syng når. Men her var mange gamle datoer. På "media" kan du laste ned dei to songane frå singelen som vart gjett ut i sommar, men her savnar eg framleis fleire bilder. "Om oss" er ein liten bit historie om Mosaic. Sida hadde ganske fin bakgrunn, artig grafisk løysing og er ikkje vanskelig å finne fram på! Men eg savnar som sagt bilder og meir oppdatert innhold på ei elles kjekk side.
Sida får av meg

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone