Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Mosaic : FollowMosaic har med seg Samuel Ljungblahd når de lanserer sin siste cd. Foto: www.mosaicmusic.no

Mosaic : Follow

Dammann, Josva; Nystedt, Brynjar Benjamin
2007-10-09
Mosaic gir ut sin fjerde CD, med Samuel Ljungblahd som gjesteartist. Les anmeldelsen her.

James Brown
Det begynner veldig bra på Mosaics nyeste CD Follow. Sangen So Glad åpner showet og er kanskje en av platas mest vellykkede innspillinger. Bandet spiller svært bra og er også spennende å høre på. Det samme gjelder selve koret som tydeligvis har lagt mye arbeid i arrangementet på åpningssporet. Resultatet er et lite fyrverkeri som gir høye forventninger til resten av plata.

Bandet fortsetter å imponere gjennom hele cden. Flere steder har de med hell brukt blåsere (nesten litt James Brown), og en del av sangene har fått et disco-gospel preg som også funker bra. Dessverre blir korets arrangementer litt mindre kreative etter hvert. Og selv om både sanger og melodier sitter bra med mange kule elementer, så kunne korarrangementene ofte vært litt fyldigere og mer variert.

Kevni Max
Da koret ga ut cden Signs i 2002 hadde de fått med seg Kevin Max fra supergruppa DcTalk på tre av sangene. Denne gangen er det soulartisten Samuel Ljungblahd som står for tur. Mosaic har tidligere vært på norgesturné med den svenske sangeren, og legger i forbindelse med lanseringen av Follow ut på turné med Ljungblahd en gang til.

Lenny Kravitz
På samme måte som Kevin Max, bidrar Samuel som solist på tre sanger og viser seg hele veien fra sin beste side. Det er vanskelig å velge ut en favoritt blant disse tre låtene, men sjekk gjerne ut cdens andre spor; korets versjon av Lenny Kravitz-låta Let love rule.

Noen ganger virker det som kormusikk er gøy å synge, men kjedelig å høre på. Slik har det heldigvis ikke blitt i Mosaic sitt tilfelle. Alt i alt er Follow en cd som gir en god lytteropplevelse og er verdt å få med seg.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone