Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
RoadserviceMaren Flotve Birkeland ga alt da hun danset og underholdt samtidig som hun beviste at hun har en fantastisk stemme. Foto: Josva Dammann

Roadservice

Dammann, Josva
2007-07-03
Roadservice med Maren Flotve Birkeland i spissen leverte en energisk åpning på Skjærgårds Music & Mission Festival 2007.
Spilleglede
Roadservice er bandet som har promotert skjærgårds music & mission festival for konfirmanter og andre ungdommer rundt om i Norge siden juli 2006. Det var også dette bandet som fikk æren av å holde åpningskonserten på årets festival.

Det er utvilsomt vokalist Maren Flotve Birkeland som er midtpunktet i Roadservice sin opptreden. Med en energi som rettferdiggjør "gladjente"-stempelet hun har hatt siden hun deltok i Idol stråler hun spilleglede lang vei. Det er ingen tvil om at hun kan underholde. Det er gøy å se på Roadservice kose seg på scenen. Det var god stemning og Maren holdt hele tiden liv i publikum, selv om det strengt tatt ikke hadde vært nødvendig.

Minste motstands vei
Det til tider overivrige publikummet fikk høre en god samling coverlåter. Bandet spilte alt fra Rebecca St. James til Sigvart Dagsland og Børudgjengens "Jesus spør om du er tøff nok".

Men det som til syvende og sist bar hele konserten og gjorde opptredenen til den suksessen den ble, var Maren selv. Det var egentlig ikke noe spesielt med verken arrangementene eller oppbyggingen av sangene og de aller roligste sangene ble etter min mening litt for enkle. Roadservice tok i mange tilfeller minste motstands vei og kjørte på i det samme gamle sporet.

Imponerende!
Missforstå meg rett, det ble for all del ikke kjedelig, men musikalsk var heller ikke dette av det mest spennende.

Men det som virkelig imponerte var Marens stemme. Når man legger til at hun hoppet rundt på scenen full av liv samtidig som vokalprestasjonene var på topp, da skjønner man at man faktisk har med et stort talent å gjøre.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone