Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Delirious?Delirious?' vokalist Martin Smith roper i megafon til festivaldeltakerne på Get Focused. Foto: Josva Dammann
Get focused:

Delirious?

Dammann, Josva
2006-11-26
Delirious? var i storform under avslutningskonserten på årets Get focused.
Forutsigbart
Etter min mening har enkelte av Delirious?' konserter vært litt forutsigbare og virket litt for mye som rutine for bandet. Men med konserten på Get focused tidligere i høst viste bandet seg på en mer impulsiv, levende og kreativ måte.

Visuelt
Allerede før scenelyset gikk på ved konsertstart kunne publikum skimte bandmedlemmene komme på scenen. De skreddersydde sorte dressene bandet vanligvis har opptrådt i hadde til tilskuernes store begeistring blitt hvite, med detaljer i rødt.

Det er få andre lovsangsband som har like stort fokus som Delirious? på det visuelle. I tillegg til de fantastiske sceneantrekkene var lyset både bokstavlig og billedlig talt strålende. Høydepunktet var kanskje da den store discokula som hadde hengt ned fra taket ble brukt for fullt under avslutningsnummeret.

Teksten ble underveis vist i alle sangene, integrert i forskjellige animasjoner og videoer. I sangen "History Maker" var for eksempel teksten skrevet som avisoverskrifter på forskjellige aviser som ble sendt over lerretet.

Megafon
I fjor kunne Jay.no melde at vokalist Martin Smith ga inntrykk av at han ringte TobyMac under konserten for å få han til å rappe et vers i sangen "Solid Rock". I år hadde til gjengjeld Smith lært seg teksten selv og ropte TobyMacs vers til publikum gjennom en rød megafon.

Troverdighet
Foruten mange sprelske virkemidler virket bandet, og kanskje spesielt Smith, mer levende og fri i opptredenen enn de har gjort tidligere. Det ga etter min mening større troverdighet, både i opptrednen generelt og i budskapet de formidler.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone