Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
GullgruveAperture har klart å finne et enkelt og lett gjenkjennelig lydbilde. Foto: Samuel Durling

Gullgruve

Dammann, Josva
2006-11-16
Aperture har gitt ut en behagelig, særegen, krevende og ensformig EP.
"Salvage" er tittelen på Apertures første EP. De fem sangene er kanskje gjennomført annerledes enn hva man forventer av et lovsangsband med frontfigurene Peter Espevoll og David Husvik fra metallbandet Extol.

Gjenkjennelig
Samtidig som sangene på "Salvage" er forholdsvis rolige og behagelige å høre på, føler jeg at de krever litt av lytteren. I hvert fall de første gjennomlyttingene. Aperture har klart å finne et enkelt og lett gjenkjennelig lydbilde. Samtidig som det er vel og bra kan det være litt vanskelig å vende seg til blant annet den særegne, nesten litt nasale, stemmen til Peter Espevoll.

Jeg får følelsen av at Aperture lager musikken sin akkurat slik de føler for, og det skal de ha cred for. Dessverre kan musikken noen ganger virke litt kjedelig og ensformig i lengden. Spesielt om man ikke er i det riktige humøret. Et eksempel på dette er sangen "Lengsel" hvor bandet lett får meg til å lengte etter at rytmen skal være bare litt raskere.

Gullgruve
Det skal likevel være sagt at dette er langt fra et dårlig kjøp. De fem sangene er gode, og jeg liker spesielt godt det instrumentale tittelsporet. Liker du denne typen musikk, så oppdager du en gullgruve i Aperture!

Jeg skjønner at mange liker Aperture svært godt, men må ærlig innrømme at jeg er usikker på om jeg ville kjøpt en hel CD med lovsangen deres. Ikke fordi det er dårlig, men for meg ville det kanskje blitt litt mye av det gode.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone