Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Skjult talent- Det skal mye til å ikke la seg sjarmere av Åse Fredheim. Måten hun snakker til publikum, ler halvsjenert og synger med dyp innlevelse, skriver anmelderen. Foto: Faksmile: Fredheims Myspace

Skjult talent

Dammann, Josva
2007-07-03
Åse Fredheim sjarmerte skjærgårdspublikumet.
Sjarmerende pianopop
Som andre artist ut under damenes aften presenterte 19 år gamle Åse Fredheim rolig og dynamisk pianojazz som perler på en snor.

Det skal mye til å ikke la seg sjarmere av Åse Fredheim. Måten hun snakker til publikum, ler halvsjenert og synger med dyp innlevelse. Det skal mye til å ikke la seg sjarmere.

Kvalitet framfor kvantitet
For meg er Fredheim et helt nytt musikalsk bekjentskap, men jeg håper definitivt ikke dette blir mitt siste møte med artistens musikk. Sangene har spennende melodier med uventede vendinger og eksperimentelle elementer, men det blir ikke vanskelig og utilgjengelig av den grunn. Det er varmt og lavmelt. Peispop på sitt beste.

Selv om jeg godt kunne tenke meg at noen av sangene var litt lengre, så var det kvalitet fra ende til annen. Og Åse bruker stemmen sin på en forbilledlig måte. I hvert fall med tanke på å variere stemmebruken. Hun visker, hun synger av full hals og hun lager rytmiske lydeffekter med munnen. Trommeslager Jørgen spiller til gjengjeld en svært tilbaketrukket rolle, men bidrar likevel forsiktig med visper på det eneste instrumentet utenom pianoet.

Trenger ikke gjemme seg
Åse Fredheim har nesten ingenting å gjemme seg bak der hun sitter ved instrumentet sitt på den litt rotete scenen. Men det gjør ikke noe. Musikken og de søte "samtalene" med publikum mellom sangene er mer enn nok til å trollbinde tilhørerne.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone