Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
HimmelskRandi Tytingsvåg er aktuell med CDen "Let go", og en svært fargerik kjole. Foto: Josva Dammann

Himmelsk

Dammann, Josva
2006-09-24
Det er sjelden man ser spilleglede og innlevelse på samme nivå som Randi Tytingvåg og bandet hennes formidlet i sin minikonsert på Bare Jazz i Oslo, da de lanserte sin andre CD "Let go".
Overbevisende
Randi Tytingvåg lager behagelig Jazzpop - ofte med lystige undertoner. Med sitt faste band, Anders Aarum på piano, Jens Fossum på kontrabass og Espen Leite på akkordion (les: trekkspill), i ryggen holdt Tytingvåg en svært overbevisende konsert på jazzkafeen Bare Jazz i Oslo.

Forventningspress
Tytingvågs musikk kan minne om mye, men er likevel ikke helt likt noe du har hørt før. På artistens egne hjemmesider beskrives musikken som inspirert av jazz, rock, klassisk, vise-/kabaretgenren og folkemusikk. Samtidig trekker hjemmesiden til jazzklubben Blå, hvor Randi startet konsertturneen sin, paralleller til artister som Tom Waits, Kurt Weill , Bjørk, Kate Bush, Patricia Barber og Kaizers Orchestra.

Med slike sammenlikninger blir ikke forventningene lavere, men bandet infridde på alle måter. Det er tydelig at de liker det de gjør, og med god grunn. Både alene og i samspill med hverandre gjør de en fantastisk jobb. Akkompagnementet flettes sammen og understreker Randis særegne stemme og stil perfekt.

Musikkglede
Det er ikke ofte man opplever at både artistene selv og publikum begynner å le i glede over musikken. Men Randi Tytingvåg har klart å skrive musikk som er så leken, levende, livlig og elegant, at det nesten er umulig å la være å smile.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone