Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Carola på SkjærgårdsCarola har flere ganger deltatt i Grand Prix. Artisten trakk med seg musikkonkurransens karakteristiske stil til Skjærgårds' hovedscene, skriver anmelderen. Foto: Josva Dammann

Carola på Skjærgårds

Dammann, Josva
2006-07-31
Carola har blitt en populær artist, både for sladreblader, Grand Prix-fantaster og svenskevenner. Dessverre hadde budskapet en tendens til å drukne i opptredenen.
Grand Prix
Carola har flere ganger deltatt i Grand Prix. Med flere kostymeskift, koreograferte danser og en gigantisk hårføner (les: vindmaskin) som skulle friske opp showet, trakk hun med seg musikkonkurransens karakteristiske stil til Skjærgårds' hovedscene. Dessverre blåste mange viktige elementer bort i "stormvinden" som skulle løfte konsertopplevelsen.

Etter mer enn 20 år i musikkbransjen vet Carola utvilsomt hvordan man skal underholde. Opptredenen var spekket med elementer som skulle gjøre showet levende.

Konstruert publikumsfrieri
Mens jeg tror Carola faktisk ønsker å formidle budskapet hun forteller om, ble det lett å oppfatte det hele som et publikumsfrieri til de kristne tilhørerne. De hyppige bolkene med budskap om Gud og Jesus, virket noen ganger litt malplassert og stod i kontrast til det ytre fokuset som ellers preget store deler av konserten. Artistens klesskift virket unødvendige. Dessuten hadde stemmebruken og koreografien en tendens til å virke innøvd framfor naturlig.

Carolas konsert var for så vidt både underholdende og energisk. Jeg sang også nostalgisk med på slagere som "Fångad av en stormvind", "Tommy tycker om mig" og "Främling". Men dessverre virket ofte både sangen og opptredenen like konstruert som vinden i artistens hår.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone