Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Barbeint- Hasselgård leverte en svært behagelig, men samtidig spennende og intrykksfull konsertopplevelse av de sjeldne, skriver anmelderen. Foto: Josva Dammann

Barbeint

Dammann, Josva
2006-07-07
Jostein Hasselgård hadde verken band eller sko da han spilte intimkonsert i Sjøbua på Skjærgårds. Kun akkompagnert av et keyboard fengslet den unge musikeren tilhørerne.
Da Jostein Hasselgård spilte en intimkonsert for skjærgårdspublikummet i sjøbua ble det helt tydelig at han ikke har fått gi ut CD bare på grunnlag av den norske Grand Prix-seieren han hadde for noen år siden.

Originalt og behagelig
Hasselgård leverte en svært behagelig, men samtidig spennende og inntrykksfull konsertopplevelse av de sjeldne til den fullstappede Sjøbua. På programmet stod artistens egne sanger i tillegg til andre mer eller mindre kjente låter. What a wonderfull world var definitivt en høydare, selv om Hasselgård etter min mening kanskje eksperimenterte litt mye med spillestilen utover i sangen.

Da konserten til slutt ble vakkert avrundet med salmen O, bli hos meg var det bare å bøye seg i de få støvkornene på Sjøbuas rene tregulv.

Det lille ekstra
Innlevelsen og intensiteten i Hasselgårds framførelse fengslet publikum og tilførte konserten både troverdighet, varme og det mystiske lille ekstra.

Og jeg som trodde at det bare var en klisjé at det å spille barbeint tilførte musikken noe.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone