Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Lekent mirakelVokalist og bassist Lewi Bergrud ledet ann, både lekent og overbevisende! Foto: Josva Dammann

Lekent mirakel

Dammann, Josva
2006-07-06
Seven days and a miracle ville med konserten sin sette standarden for resten av skjærgårdsfestivalen. Følger resten av bandene opp kan dette lett bli syv mirakuløst bra dager!
Satte standarden
Etter en liten lydsjekk satte det norske bandet Seven days and a miracle i gang mandagens siste Big Top-konsert. Bandet sa flere ganger at de ville sette standarden for festivalen, og nå er det bare å håpe på at det var det de gjorde.

Overbevisende
Med tydelig og god beat i musikken, og gode melodier var det nødt til å rykke i rockefoten. Og bandet som tidligere har gått under navnene Expect a miracle og Expect gikk foran med et godt eksempel.

Opptrednen til bandet var overbevisende, men samtidig leken. Med et framtredende rødt slips og et gult gitarbånd med teksten "Do not cross policeline" ledet vokalist og bassist Lewi Bergrud ann, og tilstedeværelsen var det ingenting å si på. Da Bergrud skulle be om mer lyd i monitoren valgte han å synge beskjeden til lydmannen på slutten av en sang.

Suksess!
Med et så godt låtmateriale som Seven days and a miracle har bygd seg opp var suksessen sikret med bandets gode opptreden. Det var ingen tvil om at publikum likte både det de hørte og det de så. Stemningen forble god etter at bandet hadde forlatt scenen, og fortsetter forhåpentligvis inn i resten av uka.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone