Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Kort introduksjonByron A spiller en svært spennende blanding av rytmisk pop og rock med elementer fra både rap/hip-hop og jazz. Foto: Josva Dammann

Kort introduksjon

Dammann, Josva
2006-07-06
Byron A er nok et ukjent navn for de fleste. Den talentfulle amerikaneren fikk dessverre bare 30 minutter på å introdusere seg for skjærgårdspublikummet.
Prøv å bli kjent med en person på en halv time. Det blir neppe et veldig dypt bekjentskap på så kort tid. Skjærgårdspublikumets introduksjon til artisten Byron A ble dessverre heller ikke så grundig. Men det første møtet lovet i det minste godt.

Groove
Selv om lydkvaliteten på konserten ikke var optimalt, var det med god groove den norskboende artisten og bandet hans spilte i bigtop-teltet på Skjærgårds Music and Mission Festival på mandag.

Sjangermix
Noe av det første Byron fortalte tilhørerne fra scenen var at han liker å eksperimentere med sjangere. Gjennom den 30 minutter korte konserten, ble tilhørerne presentert for en svært spennende blanding av rytmisk pop og rock med elementer fra både rap/hip-hop og jazz.

Byrons musikk er særegen og det er tydelig at han trives med å sette sammen mange ulike elementer. I tillegg til at artisten spiller mange instrumenter viste han også sine evner innen blant annet beat-boxing. I de lyseste sangpartiene virket riktig nok stemmen til Byron noe anstrengt, men det var mer et interessant særtrekk ved stemmen enn en irritasjonsmoment.

Mer!
Dessverre er 30 minutter alt for liten tid til å holde en fullverdig konsert, og opptrednen virket visuelt sett litt statisk. Men kjøp CDen til Byron og kom til festivalen neste år, så får vi håpe festivalledelsen tar til vettet og gir fyren den tiden han fortjener på tross av at han ikke er veldig kjent i Norge i utgangspunktet. Vi vil ha mer!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone