Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Helt kung!Samuel Ljungblahd med The Snowfling Gospelbrothers. Bildet er tatt på Gullbrannafestivalen 2006. Foto: Hege Sannerhaugen

Helt kung!

Sannerhaugen, Hege
2006-10-19
Den svenske soul- og gospelstjernen Samuel Ljungblahd og det norske koret Mosaic har hatt en mini-turné i Oslo, Tønsberg og Kristiansand. Torsdag kveld var de i Storsalen i Oslo.
Humor, sjarm og talent
Etter fantastiske show blant annet hos Filadelfia, Oslo, i 2005 og Skjærgårdsfestivalen tidligere i år, begynner Samuel Ljungblahd å bli en kjent artist i de kristne miljøene i Norge. Ikke bare har denne karen en stemme som du aldri har hørt maken til, men han lager også litt av et show for publikum. Sammen med korguttene sine, The Snowfling Gospelbrothers, når han ut til publikum med humor, sjarm og et ufattelig stort talent.

Selv om det på torsdag bare var den ene av de to gospelbrothers`ene som var med, var showet like bra som ellers. Noen sanger ble framført sammen med det norske koret Mosaic, som startet hele konserten med mye energi og glede. Programmet ble langt fra kjedelig. De hadde både gamle og helt nye sanger, som enda ikke er gitt ut på CD.

Mosaic
Mosaic har helt klart mange flinke artister med seg og har en helt syk energi på scenen, som gir liv i salen. Det er ingen tvil om at de har et budskap de vil formidle, og de formidler det godt. Spesielt utmerket tre jenter fra koret seg da de sang sammen, og skapte en helt uforglemmelig atmosfære i salen.

Konge!
Man kan trygt si at konserten var helt konge, (eller kung som de ville sagt det i sverrige). De som ikke fikk med seg denne konserten må definitivt dra på konsert med disse artistene senere.

Du kan holde deg oppdatert på konsertdatoer og mye mer på bandenes hjemmesider (se linker til venstre på denne siden). Mosaic skal for eksempel ha julekonsert, ja det stemmer, nærmere jul.

Dette anbefales på det sterkeste!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone