Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Julerock hele året- Gutta i Relient K har utgitt fem CDer og en haug med EPer fylt til randen med genial punk/pop/rock, skriver anmelderen. Foto: www.relientk.com

Julerock hele året

Dammann, Josva
2006-04-07
Jula varer helt til påske, heter det. Med den gule høytiden rett rundt hjørnet er det definitivt på sin plass å promotere jule-CDen som passer like bra hele året!
Jul hele året
Med Relient Ks jule-CD Deck the halls and bruise your hand i CD-spilleren blir det garantert en vellykket påske. Og jul hele året.

Banalt?
Gutta i Relient K har utgitt fem CDer og en haug med EPer fylt til randen med genial punk/pop/rock. På sjangersiden minner det ikke så lite om band som Blink 182 og Good Charlotte. Tekstmessig har bandet i løpet av karrieren utviklet seg fra det banale - om alt fra å være forelska i Nancy Drew og pirater som ikke gjør noe - til det mer komplekse, som 80-talet og livet etter døden.

Det kan virke som om Relient K har gått litt bort fra noe av det impulsive og barnslige som preget musikken og tekstene i begynnelsen. Derfor er det godt å høre at gutta med denne CDen virkelig leker seg med musikken uten å gå for langt inn i det banale.

Kulere enn julekuler
Deck the halls... har bandet laget punkversjoner av flere gode gamle julesanger, og spedd på med et par selvskrevne godbiter. Og det er ingen tvil. Bandet fortjener utvilsomt en julestjerne i boka fra alle som tar en lytt på denne CDen. Det smaker bedre enn julemarsipan, det er kulere enn julekuler, og det er så vanvittig mye bedre enn alle dårlige ordspill jeg kan finne på om julen.

Et par av de klassiske sangene på CDen er antakelig ukjente for en del nordmenn. Likevel klarer bandet å framføre sangene med så heftige rytmer og så mye glimt i øyet at det blir en fryd å høre på. CDen inneholder alt fra en svært pønka versjon av Hallelujarefrenget i Handels Messiah, til nydelige pianoversjoner av Silent night og bandets egne I celebrate the day og I hate christmas parties. Når det hele krones med en genial acappellaversjon av Auld lang syne og et hysterisk bonusspor, er det bare å bøye seg på det støvdekte gølvet som sist ble vasket en gang ved juletider i fjor.

Kort og godt!
Selv om plata bare varer i 30 minutter får du alt du trenger for å feire jul hele året. Det blir ikke ensformig, ikke for sprikende og det blir verken for mye, eller for lite julestemning. Det at du med på kjøpet får CDen Two lefts don't make a right... But three do er heller ikke noe minus.

Deck the halls... er dessverre ikke å få kjøpt i Norge, og på denne årstiden er den også vanskelig å få tak i fra utlandet.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone