Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Rebecca St. JamesRebecca St. James gjorde en god opptreden, selv om publikum var litt passive. Foto: Brynjar Benjamin Nystedt

Rebecca St. James

Dammann, Josva
2006-06-16
Rebecca St. James har blitt kallt de kristnes svar på Britney Spears. Nylig besøkte hun Oslo med turneen If I had one chance to tell you something.
Gratiskonsert
Rebecca St. James er kanskje en av de mest kjennte artistene på det kristne musikkmarkedet. Likevel hadde få billetter blitt solgt til konserten hennes på Sentrum Scene i Oslo. Dermed endte australieren opp med å spille en gratiskonsert på ungdomsmøtet til UngFila.

Publikum var skuffende lite aktive under konserten, men både St. James og bandet leverte en bra opptreden som hadde fortjent å fylle opp tomrommet foran scenen med hoppende mennesker. Rebecca prøvde stadig å engasjere publikum, og på tross av en litt passiv holdning var det tydelig at publikummet likte det de hørte.

"De kristnes svar på Britney Spears"
Rebecca St. James har tidligere i norske medier blitt kallt de kristnes svar på Britney Spears. Likevel er imagene til de to popsangerne svært forskjellige. Rebecca er alltid tydelig med sin oppfordring om å vente med sex til ekteskapet. Også på denne konserten tok hun seg tid til å dele sine tanker om det og flere andre emner som engasjerer henne.

Det lille ekstra
Selv om lydkvaliteten var svært god og bandmedlemmene var samkjørte, så savnet jeg innimellom det lille ekstra. Helt hva det var kan jeg ikke sette fingeren på, og kanskje var det bare stemningen i publikum som manglet. Likevel ble konserten litt kort, og jeg savnet å høre flere av de gode sangene fra artistens nye CD If I had one chance to tell you something. Gamle sanger som "You're the voice", hvor Rebecca fikk alle til å synge entusiastisk med, og ekstranummeret "God" fungerte i midlertid også svært bra.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone