Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
OppdragsbjelleklangDet er vanskelig å si om noen av sangene fra The Mission Bell vil bli klassikere på linje med History Maker og Did You Feel the Mountains Tremble, sier Jays anmelder. Foto: www.delirious.co.uk
Delirious?

Oppdragsbjelleklang

Dammann, Josva
2006-03-05
Delirious? er et av de største bandene innenfor den kristne musikkbransjen. Med sitt åttende studioalbum The Mission Bell beviser de at de fortsatt kan lage lovsanger i verdensklasse.
Med sitt åttende studioalbum The Mission Bell fortsetter gutta i Delirious? sitt oppdrag, å servere kvalitetsrock. Bandet presenterer tolv nye lovsanger i moderne innpakning.

Tid for å spre
Gjennom CDen sin formidler Delirious? et budskap til kristne om å ikke sperre seg inne i kirken. På Skjærgårds Music & Mission Festival i fjor sommer sa Delirious? at det fantes tider der kristne trengte å samles, men at de tror dette er en tid hvor kristne må spre seg ut i verden.

Litt kjedelig
The Mission Bell har sangene i enda større grad beveget seg bort fra det klassiske lovsangspreget. Det skal bandet ha ros for. Selv om disse sangene kanskje ikke er de letteste å ha allsang til er kvaliteten skyhøy. Problemet blir desverre at innholdet til tider kan virke kjedelig selv om det er godt gjennomført. Blant annet blir TobyMacs gjesteopptreden på sangen Solid Rock etter min mening litt for laid back og mister noe flyt.

Nye klassikere?
Delirious? har blitt kjent for sanger som History Maker, Did You Feel the Mountains Tremble og What a friend. Dette er sanger som har blitt hyppig brukt i kirkesammenheng i flere år. Om noen av sangene på The Mission Bell vil bli stående som andre klassikere Delirious? har levert, gjenstår å se.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone