Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Forutsigbar uforutsigbarhet- Nothing is sound er full av godt oppbygget rock med fast rytme og deilige riff, sier anmelderen. Foto: www.switchfoot.com
Switchfoot med ny CD

Forutsigbar uforutsigbarhet

Dammann, Josva
2005-11-02
Bandet Switchfoot gikk rett inn på tredjeplass på USAs største hittliste, Billboard, med sin nye kontrastfylte CD Nothing is sound.
Switchfoot prøver å levere ærlig rock. Nothing is sound er deres femte CD og fokuset ligger på kontraster; et tema som fremheves gjennom alt fra coverets utforming, til tekstene.
- Denne skiva ble skrevet et sted mellom det velsignede og det forbannede, mellom det guddommelige og det ugudelige, sier vokalist Jon Foreman på bandets hjemmesider.

Med tekstlinjer som: "She [sex] is easier than love", "The shadow proves the sunshine" og "Singing without tongues, screaming without lungs" vil bandet framheve ironien i livets kontraster.

Deilige riff
Nothing is sound er full av godt oppbygget rock med fast rytme og deilige riff. Samtidig er det en god variasjon i sangene. Både "rett-fram-rock" og ballader er representert, alltid med et røft preg.

Gjennombrudd
Det er absolutt fortjent når gutta fra San Diego etter mer enn åtte år endelig bryter gjennom, også utenfor det kristne markedet. de hadde et par plasseringer på hittlistene i USA med sin forrige CD, The beautiful letdown. Denne gangen gikk plata rett inn på tredjeplass på albumlista "Billboard 200".

Uforutsigbart
Det virker som gutta fra San Diego innbitt prøver å lage noe unikt. Melodiene tar uventede vendinger før du kan si "uforutsigbar". Ved første gjennomhøring kan det føles uvant. På den ene siden er det positivt at bandet leter, og prøver å finne noe nytt. Noen ganger fungerer det fantastisk, men det tar litt tid for noen av sangene å komme ordentlig inn under huden. Det ser ut til at gutta i Switchfoot noen ganger har bommet litt. Uforutsigbarheten virker en sjelden gang påtatt og kanskje litt forutsigbar. det alltid være så annerledes?

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone