Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
OC Supertones tar farvelOC Supertones bader i orange lys! Foto: Josva Dammann
Jay på Skjærgårds:

OC Supertones tar farvel

Dammann, Josva
2005-07-12
Fredag kveld var det en kaotisk, høylydt, våt og heftig avskjed med OC Supertones på Skjærgårds. Mannsterke stillte de opp i en rekke på scenen. Til angrep!
Skjærgårdspublikumet har gang på gang vist at de er ville, men jeg tror ikke de kan overgå seg selv etter OC Supertones konsert på hovedscenen.

Som hodeløse høns
Tre år på rad har OC Supertones opptrådt på Skjærgårds. Denne konserten var i følge dem selv den beste de har hatt i Norge. Hadde Jorun Stiansen vært der hadde hun sagt at det var "sinnsygd". Og hun hadde sagt det flere ganger enn da hun vant idol. Hvis du hadde kjempet deg fram mellom alle som skviste seg fram mot scenen ville du møtt på utallige svette mennesker som danset og til og med løp inn i hverandre som hodeløse høns. Vaktene som passet på den forreste sperringen hadde vannflasker klare som de brukte til å gi publikum både drikke og en våt opplevelse.

Ska-punk
Hvis man først skal stappe disse seks personene inn i en boks må man si at de spiller noe i retningen av ska-punk. Punk/rock med trompet og trombone. Det er musikk med gode rytmer, melodier, riff og soloer. Og vokalisten Mojo bruker ofte en slags blanding av rap og sang. Skru på foodprosessoren og digg resultatet; hell det utover en scene og du har et flott show!

Oppskrytt sceneshow
Supertones behersker kunsten å stå på en scene. Kvaliteten på showet går ikke utover kvaliteten på lyden. Det manglet ikke på lys eller røyk heller. Likevel, etter å ha sett publikum følte jeg at sceneshowet deres var litt oppskrytt.

OC Supertones leverte jevnt over en veldig god blanding av nye og gamle sanger. Og hvis en gjenforening skulle finne sted tar sikkert Skjærgårds imot dem med åpne armer!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone