Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Mini-konsert med RudiRudi og en gitarist på hovedscenen. Foto: Josva Dammann
Jay på Skjærgårds:

Mini-konsert med Rudi

Dammann, Josva
2005-07-12
Fredag spilte Rudi Myntevik på Skjærgårds' hovedscene. Det var en kort konsert med en del gode sanger.
Dette er andre året Rudi Myntevik spiller på Skjærgårds. Høydepunkter fra begge CD-ene hans stod på programmet, men han holdt ikke på lenge. Skal du organisere en Rudi Myntevik konsert; gi for all del denne mannen mer enn 30 minutter på scenen!

Oppvarmingsband
God norsk lovsang burde være synonymt med Rudi Mynteviks sanger. Han har gode og lett forståelige tekster, melodier som fenger og et fokus som er forbildelig. Mange folk rundt hele den spinnende kloden vi står på har nok mye å lære av han.

Men på Skjærgårds skulle man tro at Rudi bare var et vanlig oppvarmingsband. Det virket nesten litt stressende at han var gitt så lite tid. myntevik & co var et helt ok oppvarmingsband, men han burde få vise at han kan mer enn dette!

Upresist
Lovsangslederen har tidligere sagt at lovsang er å skryte av Gud. Det er akkurat dette den nyeste CD-en hans handler om. På konserten hans følte jeg i midlertid at 30 minutter ble i korteste laget. Både for band og publikum. Det kan jo hende det bare var meg som hadde sovet litt for lite, men alt satt vel ikke helt denne kvelden.

Hele skylden for at de to toppkarakterene glapp kan ikke bare legges på manglende tid. Det virket ikke som bandet var i toppform. Spillingen var ofte litt upresis og lydbildet ble litt rotete. The Lionheart Brothers som spillte rett etterpå var mye mer samkjørte og presise spør du meg. Det er jo mulig Rudi-band ikke hadde fått så mye tid til å varme opp seg selv heller.

Kan mye bedre!
Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gitt denne konserten em høyere karakter, men ikke misforstå meg, en firer er jo ikke dårlig. En konsert med Rudi er fortsatt noe man absolutt bør få med seg.

Likevel vet jeg at denne go-gutten kan mye, mye bedre! Jeg har sett det selv.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone