Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
U2 i godt selskap1. september står vokalist Oddi og resten av gutta i Dreampilots på Valle Hovin. Foto: Josva Dammann
Dreampilots på Skjærgårds

U2 i godt selskap

Dammann, Josva
2005-07-06
Dreampilots debuterer snart med CDen "If you ever come down", og satser stort! Det heftige tittelsporet og flere godbiter ble spillt for Skjærgårdspublikummet.
Bandet Salvation Street ga for noen år siden ut CDen "Dream Pilots" og fikk gode terningkast fra flere anmeldere. Tre av gutta har nå tatt CD-tittelen ett skritt videre og blitt Dreampilots. Deres singel "One More Time" ligger for øyeblikket på 13 plass på VG-lista.

Høy lyd, høyere stemning
Publikum var i ekstase lenge før Dreampilots kom inn på SortHvit-scenen sent tirsdag kveld, eller tidlig onsdag morgen om du vil. Det var klapping, roping og skjekking av om "vi har våra klara barnestemmar kvar". Med dette publikumet ville selv en mattelærer med fra 50-tallet fått en opptur.

Lyden på SortHvit-scenen var høy. Altfor høy! Men stemningen var høyere og publikum lot seg ikke stoppe. Ørepropper reddet nok store deler av salen fra å få øresus. Men dét virket det ikke som om noen brydde seg om. Det var stadig både hopping, sang og klapping blandt fansen.

Til himmels!
Dreampilots' stil er i pop/rock-sjangeren, nær grensen til punk. Vi snakker skikkelig trøkk og herlig kreativitet. Det er gitarer, trommer og keyboard som blåser deg rett til himmels hvis du ikke holder deg fast.

Fantastisk vokal, geniale tekster og melodier som setter seg fast. Hvordan kan man la være å elske dette? Det er som å fly for første gang. Skikkelig sug i magen og fantastisk utsikt. Det tar rett og slett helt av! Det er tydelig at disse gutta liker det de gjør. Og de fikser det sabla bra!

Valle Hovin
Har du lyst til å få med deg disse gutta spille? Det er ikke lenge igjen før de drar den helt ut. Noen synes tydeligvis det er like greit å begynne på toppen. Det er nemlig ikke bare U2 som stopper innom Valle Hovin dette året. De er i godt selskap. Når Dreampilots lanserer sin første CD 1. september, spiller også de på Valle Hovin. Det er ikke så lite å slippe debut-CDen sin på norges største konsertarena. Det er faktisk ganske så dristig. Dette er ikke noe jeg ville gått glipp av. Fikk du ikke plass på U2's Vertigo Tour kan du fortsatt få en rå konsertopplevelse på Valle Hovin.

Om det blir fullt hus er vanskelig å si. Men en ting er i hvert fall sikkert: Disse gutta er drømmepilotene mine!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone