Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Mind, body & soulDe musikalske prestasjonene på dette albumet er minst like gode som på forrige album. Foto: Pressefoto
Joss Stone 2:

Mind, body & soul

Holmedahl, Andreas
2004-12-02
Så var det tid for å høre på den nye Joss Stone platen. Etter en fantastisk start for ungjenta er forventningene til hennes “ekte debut" enorme.
Talentet er like stort på plate nummer to, og man skulle tro at en plate med låter som er skreddersydd til henne skulle løfte det frem enda mer. Men den gang ei...

Stone har denne gangen vært med å skrive låtene også, og det starter veldig bra. Særlig andre låten; “Jet Lag" og mest av alt hiten “You Had Me" er veldig gode låter. Men etter det blir låtene svakere og svakere og til tider svært kjedelige, med eneste unntak det “hemmelige" spor nr 15 som helt klart ikke burde vært gjemt bort. Det er noen spede forsøk på å gjøre platen spennende med bl.a. noen reggea elementer, noe som bare virker malplassert.

De musikalske prestasjonene på dette albumet er minst like gode som på forrige album, og albumet i sin helhet er bedre enn gjennomsnittet, men et godt hakk under hva vi fikk høre av Joss sist gang.

Mind, body & soul er mer kommersialisert og pop'et i forhold til den klassiske soulen vi fikk høre på Soul session, og med det har også noe av sjelen i musikken gått tapt. Dette skulle i utgangspunktet være debutalbumet til Joss Stone, og hun hadde kanskje tjent på å holde på den løsningen, for det lider av det klassiske “andre albums syndromet".

Mind, body & soul er et godt album som det absolutt er verdt å skaffe seg, om ikke annet, så for å ha alle albumene til jenta som mest sannsynlig vil få en viktig plass i neste generasjons musikk historie.

Vi vet at Joss Stone kan mye bedre enn dette. Bruker de mer tid på låtskrivingen neste gang blir det bedre, for det blir en neste gang!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone