Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Kodakøyeblikk for sjelenFoto: Josva Dammann
Larry Norman på Skjærgårds

Kodakøyeblikk for sjelen

Dammann, Josva
2005-08-03
"I aint dead yet!" sang Larry Norman i klassikeren "Why should the devil have all the good music?" for 28 år siden. På det som kan bli hans siste konsert beviste han at han fortsatt er levende nok til å bevege både nye og gamle rockeføtter.
Larry Norman har holdt på med musikk i over 45 år og har skrevet sanger for Sir Cliff Richard, Turnert med Janis Joplin og blitt kalt kristenrockens far. Konserten han hadde på Skjærgårds tidligere denne måneden kan bli hans siste. Norman har vært kraftig syk i lengre tid og har måttet avlyse mange konserter. Fra hovedscenen på skjærgårds fortalte han at da festivalen ringte for tredje gang for å be han om å besøke Norge tenkte han kanskje det var et hint fra Gud.

Ikke på latsiden
Om Larry ikke så ut til å være i toppform lot han ikke publikum merke det. Han kjørte på med gamle slagere som "The rock that doesn't roll", "Messiah" og selvfølgelig "Why should the devil have all the good music?". Blant de unge var nok de fleste sangene relativt ukjente, men om man ikke hadde noe forhold til sangene var man nødt til å få det. Verken Larry eller bandet lå på latsiden.

Selvironi
Hele veien hadde Larry fin kontakt med publikum; han tullet og var seriøs om hverandre. Og da rockeren måtte ha en liten pause under konserten fortalte han med innlevelse, visdom og selvironi om kampen mot sykdommen og hvordan legene spådde minimale sjanser for å overleve.

Kodakøyeblikk for sjelen!
Men Norman var i høyeste grad levende. Med en god og overbevisende rusten stemme og et gigantisk forbruk av munnspray imponerte han virkelig! I tillegg til en nabo var nesten hele familien med som band og korister. Den som ikke fikk frysninger og kraftige rykninger i rockefoten minst en gang under denne konserten bør oppsøke fastlegen sin. For meg var dette virkelig et kodakøyeblikk for sjelen!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone