Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Superstjerne på SkjærgårdsEndelig kom en skikkelig superstjerne til Skjærgårds. Foto: Johannes Holmedahl
Skjærgårds Music & Mission 2004:

Superstjerne på Skjærgårds

Holmedahl, Andreas
2004-07-08
Etter at hovedscenen lørdag ble åpnet med rockebandet Luna Halo fra USA skulle et ekte idol entre scenen. Guttene på 20 byttet plass med forhåpningsfulle fjortisjenter.
Unge jenter med engangskameraer og sultne blikk banet seg vei frem til scenen. For første gang var en skikkelig superstjerne på Risøya: Christian Ingebrigtsen!

Endelig ble skjærgårds besøkt av en sekulær artist. En som ikke synger "kristen musikk" - selv om han er tydelig kristen. Et hylekor akkompagnerte den tidligere A1-stjernen i det han entret scenen. Og de hylene jentene fikk akkurat det de hadde kommet for.

Ingebrigtsen leverte kjente, og noen mindre kjente, låter både fra soloplate og fra hans tid i boybandet A1. Ingebrigtsen leverte "rocka" boybandlåter så vel som sanger så klissete og sukkersøte at det nesten kan bli for mye. Christian engasjerte publikum i allsang og gikk to ganger ned til de hylende jentene på første rekke i god boyband stil. Han viste seg som en den dyktige sangeren han er og viste at det ligger et dypere budskap i de tilsynelatende overfladiske tekstene hans.

Kvelden kunne neppe vært bedre for de som hadde kommet til festivalen for å oppleve drømmegutten. Selv undertegnede, som ikke kan sies å være en fan, ble imponert over hvilke musikalske kvaliteter Christian Ingebrigtsen innehar. Men selv om jentene rundt meg kastet hylende seksere mot scenen, savnet jeg noe mer engasjement fra boybandidolet. Det er bare så vidt sekseren glipper. Skjærgårds anbefales å satse videre på artister som ikke i første rekke spiller kristen musikk.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone