Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Delirious? på hovedscenenSelv om vokalen ikke alltid var like ren, så ikke publikum ut til å bry seg om det. Foto: Johannes Holmedahl
Skjærgårds Music & Mission 2004:

Delirious? på hovedscenen

Holmedahl, Andreas
2004-07-07
Det største navnet på Skjærgårds fredagskveld var det britiske rockebandet Delirious?. Området foran hovedsenen var stappfullt, og ca 5000 forventende fans fikk med seg den bakkeristende opplevelsen.
Delirious? leverte en salig blanding av gammelt og nytt repertoar; fra rolige lovsanger til hardere rockelåter. Selv om vokalen ikke alltid var like ren, så ikke publikum ut til å bry seg om det. Flere Jay snakket med dro frem bandet som festivalens høydepunkt.

Bandet må sies å være et av verdens fremste kristne band, og består av Martin Smith (vokal/gitar), Tim Jupp (keyboard), Steve Smith (trommer), Stu G (gitar) og Jon Thatcher (bass). Delirious?, som opprinnelig het Cutting Edge, har en klar, kristen profil, og turnerer nå med det de kaller "World Service".

Delirious? hadde publikum i sin hule hånd. Bakken, bokstavelig talt, ristet når tusener av fans hoppet i takt til musikken. Konsertens høydepunkt var for mange verdenshit'en "Deeper". Delirious? er virkelig et band med scenetekke, og gav en strålende konsertopplevelse for alle fremmøtte.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone