|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() Pepperoni er digg: Ny Grandi!2004-02-01 Endelig har det kommet en vellykket Grandiosa-variant.
Read all about it! Pepperoni, here I come! Stabburet setter nå i gang et eksperiment for å lansere en ny, permanent Grandiosa-type. Og dette er det eneste brukbare forsøket siden den opprinnelige varianten kom.
Norges sterkeste merkevare Klassisk Grandiosa er Norges sterkeste merkevare. Denne pizzaen leverer jevn kvalitet gang på gang. Om du steker den i 10 minutter eller 20 minutter, så smaker Grandiosa nesten det samme. Uansett vær og føreforhold. Dette har Stabburet ved flere anledninger forsøkt å cashe inn på. Først kom den nogenlunde vellykkede porsjonspakken, og så kom den grusomme Taco-varianten og den enda verre Pizza-toast-varianten. Taco-varianten representerer faktisk hver femte solgte Grandiosa i Norge i dag - sjokkerende! Den smaker jo dritt! To nye smaker Nå skal Stabburet forsøke å cashe inn på sin merkevare igjen, og lanserer to nye Grandiosa-varianter: "kjøttdeig og løk" og "pepperoni". Fram til juni er det "folkeavstemning", og vinneren blir permanent i butikkene. Pepperoni er bare konge Vi på Jay har nå smakt Pepperoni-Grandi, og den var vanvittig god! Den beste ferdigpizzaen jeg noensinne har smakt, tror jeg! Helt eksepsjonell! Hadde det ikke vært for at den er en ferdigpizza, ville jeg vurdert toppkarakter, men uansett: en solid femmer på terningen. Og skulle det bli litt dårlig tid til middag senere i uka, så kanskje det dukker opp en ameldelse av "kjøttdeig og løk" her også! I mellomtiden: stem på Pepperoni !!
© 1997-2011 Kommunion as |
|