Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Michael W. Smith: The Second Decade
Pop/Lovsang:

Michael W. Smith: The Second Decade

Tangen, Andreas
2003-12-12
Det andre tiåret?! Det vil jo si at han har han holdt på helt siden begynnelsen av åttitallet. Vær så snill; fortell meg hva jeg har gått glipp av!
Som en god del andre, har jeg først de siste tre-fire årene lagt merke til artisten Michael W Smith. Dersom du er i denne kategorien, og liker det du har hørt til nå, er faktisk dette en svært interessant plate med mye spennende materiale! Som tittelen tilsier, er de fleste sangene på skiva hentet fra de siste 10 årene i Smiths karriere, og det er antakelig en god ting. Det han har levert i det siste har vært utrolig bra, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er interessert i mer av dette.

Det er litt for fort gjort at samlealbum fra veletablerte artister ender opp som en omfattende selvbiografi der et pinlig dårlig utgangspunkt skal vise oss hvor mye artisten har utviklet seg frem til i dag. Men det her er alt annet enn pinlig! Plata gir meg akkurat det jeg ønsket meg: En rekke glimrende låter som jeg ellers ville ha gått glipp av fra en av de dyktigste kristne pop-artistene vi har i dag. Denne utgivelsen er rett og slett en solid samling av høydepunkter, og av meg får den derfor femmer på terningen.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone