Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Darlene Zschech: Kiss of Heaven
Lovsang:

Darlene Zschech: Kiss of Heaven

Tangen, Andreas
2003-11-20
Den dyktige Hillsong-lovsangslederen og låtskriveren Darlene Zschech går for første gang solo på denne platen. Hun står fra før bak en rekke kjente sanger, deriblant "Shout to the Lord".
Zschech har en svært solid og flott stemme som du garantert vil like. Musikalsk kan sangene på platen plasseres et sted mellom Samantha Fox og Iona. Lydbildet er relativt varierende, og stilen er pop - enkelt og greit.

På samme måte som den nylig anmeldte Passion-platen - men imidlertid med mye større hell, inneholder også "Kiss of Heaven" et julespor. Denne gangen er det "Beautiful Saviour" (eller "Deilig er Jorden") som skal minne oss om at CD-er kan være en god julegaveidé.

Forsøket på å nytolke sin egen "Shout to the Lord", var antakelig mye mer gøy for Zschech selv enn det er for lytteren. Melodien er beholdt original, men akkompagnementet er ganske forandret. Refrenget går i et annet toneleie enn verset. Nei, dette blir for mye rot...

De fleste sangene her er "ganske bra". Ingen av sangene utmerker seg som spesielt bra. Det er heller ingen som er direkte dårlige. Noe av grunnen til dette kan være at man har følelsen av å ha hørt lignende temaer og sanger tidligere. Som lovsang blir mye av materialet litt for avansert. Som pop... -litt for kjedelig.

"Kiss of Heaven" er en jevnt over bra plate. Fin å høre på, men lett å gå lei. Platen har mange gode kvaliteter, og du trenger absolutt ikke være en innbitt Hillsong-fan for å like mye av innholdet. Terningen lander derfor på en firer.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone