Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Delirious?

Delirious?

Holmedahl, Andreas
2003-11-13
Førstkommende søndag spiller bandet Delirious? i IMI-kirken i Stavanger, og i den anledning vil Jay se på deres siste album “Touch" som kom til Norge i vår.
Mange har hørt om Delirious? før, men ikke alle vet hvor store de egentlig har blitt - spesielt i England. Bandet kommer opprinnelig fra Brighton i Sør-England hvor de var et lovsangsteam i den lokale menigheten uten intensjoner om å bli noe mer. Men lovsangsteamet var så populært at de ble bedt om å gi ut en plate. Og etter hvert fikk også andre enn menigheten opp øynene for rockebandet Delirious?. Lovsangsrockebandet har hele tiden valgt å holde fast på det kristne budskapet i tekstene sine, men har, mot alle kritikeres forventning, blitt populære også i ikke-kristne miljøer. Bandet har spilt med blant annet Bryan Adams og Bon Jovi. Delirious? gir nå ut plater på eget selskap; Furious?.

Albumet Touch er det femte studioalbumet Delirious? gir ut. De har her blitt noe hardere i stilen enn tidligere og beveger seg mer mot den diffuse stilen “new metal". Delirious?-stilen er veldig annerledes enn lovsangsrock generelt med et sterkere innslag av gitarbasert rock. Man kan lett høre påvirkning fra det tidligere lovsangsbandet U2 i musikken deres, blant annet i vokalistens stil som er en kryssning mellom U2's Bono og vår egen Idol-Kurt. Touch er et veldig tidsriktig album med mer budskap en de fleste album. Albumet taper seg i ensformighet - noe som gjør at lytteren lett blir hektet. Tittellåten Touch er en meget sterk låt, men det er lett å få et inntrykk av at flere av de andre låtene på albumet bare er en reproduksjon av denne.

Nå har også Delirious? sluppet noen smakebiter fra sitt neste album World Service som kommer rett rundt hjørnet i Storbritannia og som antakelig kommer til Norge over nyåret. Sangene Rain Down og Majesty [Here I Am] kan du laste ned på www.mp3.com eller følge linken fra www.delirious.co.uk.

Rain Down er en låt i stil med Touch-albumet med noen innslag av 80-talls puddelrock og andre spennende elementer. Majesty er en lovsangsballade i klassisk stil.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone